Currykana
400g kanaa
2 sipulia
3 valkosipulin kynttä
2tl inkivääritahnaa
2tl punaista currytahnaa
2tl Spice UP! mietoa currytahnaa
1rkl kanelia
2rkl curryajauhetta
3tl garammasalaa
1tl kurkumaa
2tl sokeria
1rkl sitruunamehua
2dl kookosmaitoa/-kermaa
banaania
ruokajogurttia
- Pilko sipulit neljään, kuuteen osaan. Leikkaa valkosipulin kynnet puoliksi. Laita kaikki sipulit, mausteet, tahnat sekä kookosmaito tehosekoittimeen ja sekoita kastikkeeksi.
- Paista kanat runsaassa voissa. Kaada valmis kastike kanojen päälle ja laske lieden lämpö miedolle. Huom! Älä päästä seosta kiehumaan, sillä se juoksettuu.
- Keitä tai höyrystä riisit.
- Kun riisi on valmis, on curry valmis tarjoiltavaksi. (Muista: mitä kauemmin curry saa tekeytyä, sen maukkaampaa siitä tulee.)
Sunnuntai bonari
Jos joskus haluat tehdä kanavartaita, tämä kastike sopii marinaadiksi erinomaisen hyvin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti