Pinaattiletut
2dl maitoa
n. 100g tuoretta pinaattia
1rkl hunajaa
1tl suolaa
ripaus sokeria
2dl vehnäjauhoja
1-2rkl rasvaa tai öljyä
2 munaa
Pippuria maun mukaan
1. Pese pinaatinlehdet. Laita kaikki muut ainekset paitsi jauhot tehosekottimeen, ja sekoita hyvin. Lisää lopuksi jauhot.
2. Anna taikinan olla pöydällä n. puolen tunnin ajan ennen paistamista.
3. Tarjoile perunamuusin kanssa, tai hillolla sellaisenaan ilman lisukkeita.
Ai niin! Jos syöjiä on enemmän kuin kaksi, kannattaa taikinan kokoa kasvattaa niin että pinaattia on 50g per kananmuna. Jos maidon ja jauhojen määrän tuplaa, kannattaa silloin siis laittaa 3 munaa ja 150g pinaattia.
Ai niin! Jos syöjiä on enemmän kuin kaksi, kannattaa taikinan kokoa kasvattaa niin että pinaattia on 50g per kananmuna. Jos maidon ja jauhojen määrän tuplaa, kannattaa silloin siis laittaa 3 munaa ja 150g pinaattia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti